WORKSHOP - I REMEMBER

Workshops I remember…

Workshopsne til “I remember…” varer 1,5 time og foregår 3 gange dagligt:

8.juni kl.11.00-12.30, 13-14.30 & 19.30-21.00
9.juni kl.11.00-12.30, 13.30-15 & 15.30-17.00
10.juni kl.11.00-12.30, 13-14.30 & 19.30-21.00

Tilmeld dig her.

Mail til KnudsenBoen.Collective@gmail.com.

ENGLISH

På workshopsne vil vi i fællesskab prøve at genfinde barndomsminder gennem aktivering af  krop og sanser. Vi arbejder med samtale, improvisation, bevægelse, udveksling og sanseeksperimenter, for at at vække dine og de andre deltageres minder til live. Som deltager på workshoppen kommer du til at arbejde med dine sanser, afprøve kreative skriveøvelser og undersøge din kropshukommelse.

Workshopsne fungerer som intime udvekslingsmøder, hvor vi i fællesskab genfinder og deler erindringer med hinanden, ved hjælp af dufte, objekter og igennem kroppen. Det afgørende er ikke, hvad du eller jeg husker, eller hvem minderne “tilhører”, men hvad vi husker i fællesskab og vælger at dele med hinanden. Minderne, der deles med os bliver en del af vores voksende Mindearkiv og danner grundlag for vores afsluttende performance.

Erindringerne inkorporeres samtidig i vores scenografiske erindringsinstallation i form af billeder, tegninger, tekster og objekter. Installationen vil udvikle sig dagligt, og fra workshop til workshop, og samtidig fungere som scenografi for vores visninger, samt vores afsluttende performance.

Workshopsne er en del af researchen bag forestillingen I REMEMBER…, som har urpremiere på festivalen d. 11. Juni.

Alle kan deltage uanset forkundskaber inden for teater eller bevægelse – speaking English is possible too. Da vi primært arbejder med barndomsminder, anbefaler vi workshopsne for 13 år og opefter.

Der er plads til 2-6 personer pr. workshop. Tilmelding er nødvendig, og sker på KnudsenBoen.Collective@gmail.com Da der er meget få pladser pr. workshop sætter vi pris på, at man aflyser pr. mail, hvis man bliver forhindret i at deltage på workshoppen.