More selected projects

Refleksion
Det Frie Felts Festival - Hvad nu?

>> FOR ENGLISH SCROLL DOWN<<

DET FRIE FELTS FESTIVAL – HVAD NU?

11. juni kl. 12.00, Dansehallerne 2. sal

“Det Frie Felts Festival” er en festival, der har til formål at give publikum mulighed for at opleve forestillinger fra det frie felt og derigennem bidrage til diversiteten i det samlede udbud på CPH Stage, samt synliggøre det frie producerende felts bestræbelser på at udvikle scenekunsten.

Hvad skal ske med festivalen i de næste år? Dens fremtid er pt. uvis både økonomisk og hvad angår adgangen til scenekapacitet.

Der er mange visioner for festivalens fremtid, bl.a. at gøre den landsdækkende, så Det Frie Felts Festival ville kunne komme på turné i hele landet.

Det vil bidrage til diversitet i udbuddet af scenekunst og det frie felt vil opnå kontakt til et nyt publikum, og derved også styrke og kvalificere fødekæden og fremme synergien mellem aktører i det danske scenekunstmiljø.

Kom og mød nogle af de personer fra Uafhængige Scenekunstnere og Scenekunstnere Uden Scene, der står bag festivalen. Vær med til at finde løsninger i fht. at sikre festivalen i 2017.

 

THE INDEPENDENT PERFORMING ARTS FESTIVAL – WHAT IS NEXT?

June 11th at 12 Noon, Dansehallerne 2nd floor

The aim of THE INDEPENDENT PERFORMING ARTS FESTIVAL is to present audiences with performances from the independent scene as a means of contributing to the diversity of the collective offerings at CPH Stage. This field is undergoing huge developments these years, so what will happen to the festival in years to come? Currently, its future is undecided as there is neither economy nor stages on which to perform.