More selected projects

IN BETWEEN CONCRETE

RISK: In Between Concrete
Koreografisk værk

En insisteren på det, der findes mellem lagene og bag det umiddelbare.

>> READ ENGLISH HERE <<
Hvor
: Dansehallerne, Store Scene
Hvornår: 3. juni kl. 20.00 og 4. juni kl. 16.00. Artisttalk efter forestillingen d. 3. Juni med moderator Alex Alvina Chamberland.
Varighed: 80 min.
Sprog: Non-verbal
Pris: 50-80 kr.

BOOK BILLET

BOOK FESTIVALPAS

IN BETWEEN CONCRETE er en udforskning af mødet mellem krop og materiale. Det er en insisteren på det, der findes mellem lagene, på det der ligger bag det umiddelbare. Fire indbundne kroppe og deres begrænsede bevægelser gennem rummet skaber en konstant vekslen mellem geometriske symmetri og kaos IN BETWEEN CONCRETE er en invitation ind i en meditativ tidslomme, hvor billeder i bevægelse opstår og opløses igen.  

RISK består af 4 koreografer, som er en del af et nyt internationalt orienteret koreografisk miljø, der i disse år etablerer sig i København.

Koncept, Koreografi og Performance: RISK (Ida-Elisabeth Larsen (DK), Marie-Louise Stentebjerg (DK), Marie Topp (DK), Gry Raaby(DK))
Koreografisk assistent og performer: Olivia Riviere (S)
Dramaturgisk konsulent: Igor Dobričić (SERBIEN)
Rum og lys: Hanna Reidmar (S)
Lydkomposition: Kyan Bayani
PR og produktion: Kir Qvortrup (DK)
International koordinator: Kamma Siegumfeldt (DK)
Co-produktion: BORA BORA-Dans og Visuelt Teater, Teater Momentum
I residency: WELD, Reaktor – Republique
Administration: Lone Vibe Pedersen v. Projektcentret Dansehallerne
Støttet af: Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Spot-on/Dansehallerne, Knud Højgaards Fond, Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen, Aarhus Kommune – Kulturforvaltningen

Se den hvis du er interesseret i moderne koreografi eller postdans, og se også THE VISIBLE EFFECTS OF FORCE af og med RISK-medlem Marie Topp.