More selected projects

EVERYTHING REMAINS

JULI / JON: Everything Remains
Koreografi / performance

Om en træt og foranderlig krop

>> READ ENGLISH HERE <<
Hvor: Dansehallerne, Lille Scene
Hvornår: 4. og 6. juni kl. 18.00. Artisttalk efter forestillingen d. 6. juni med moderator Alex Alvina Chamberland
Varighed: 55 min.
Sprog: Non-Verbal
Pris: 50-80 kr.

BOOK BILLET

BOOK FESTIVALPAS

En nøgen krop ligger på det hvide gulv. Udstillet, stille. Så begynder kroppen langsomt at bevæge sig. Den tager sig tid. En langsomhed, der giver publikum tid, til at undersøge kroppens detaljer og lære den at kende. Det er historien om en træt krop, om smerte og begrænsninger. En biografisk fortælling om store fysiske transformationer af krop og køn.

EVERYTHING REMAINS er en minimalistisk og poetisk performance om en krop, der er både stærk og svag, langsom og hurtig – en krop som løfter sig op for så at falde sammen. Forestillingen er skabt ud fra performeren Juli Apponens egne konkrete oplevelser med operationer, kronisk smerte og en krop i forandring.

JULI/JON interesserer sig for kroppe med begrænsninger og udfordringer og kroppe, der kommer på scenen på trods. Deres værker er abstrakte, minimalistiske og strengt komponeret. EVERYTHING REMAINS er anden del i deres Everything triologi.

Koncept, koreografi, scenografi og lys: Juli Apponen (FI/SE), Jon R. Skulberg (N)
Medvirkende: Juli Apponen
Musik: Lil Lacy (DK)
Dramaturgi: Astrid Hansen Holm (DK)
Lys: Addis Prag

Se den hvis du vil opleve en minimalistsik  performance med kroppen som centralt tema. Se også IN BETWEEN CONCRETE, som også arbejder med langsommelighed og den begrænsede krop.