More selected projects

ET LYS I MØRKET

Tine Louise Kortermand: Et lys i mørket
Performance i byrummet, Installation

Fire enlige mødres liv i et butiksvindue

>> READ ENGLISH HERE <<
Hvor:
Khora Virtual Reality, Høkerboderne 8, 1712 KBH V.
Hvornår:
8. og 10. juni kl. 23.00, 9. og 11. juni kl. 22.00. Artisttalk efter forestillingen d. 9. juni med moderator Gritt Uldall-Jessen.
Varighed: 30min. (Tag tøj på som passer til vejrforhold)
Sprog: Dansk og engelsk
Pris: gratis, billetreservation er ikke nødvendig

BOOK BILLET

BOOK FESTIVALPAS

Efter lukketid og mørkets frembrud omskabes et butiksvindue til en lille oplyst scene. Inde bag ruden dukker en kvinde op. Hun smelter sammen med videoprojektioner af fremtids-drømme og elektroniske lydlandskaber af grydelåg og væltende ølflasker. Højtalere er placeret udenfor butiksvinduet, så publikum kan høre, hvad der foregår bag den oplyste rude.

ET LYS I MØRKET er et poetisk værk om vores samfunds inderste værdier. Værket er skabt ud fra interviews med fire enlige mødre, som er vokset op under hårde vilkår – fire kvinder som modtager hjælp fra samfundet, og for hvem hver dag er en kamp.

ET LYS I MØRKET åbner et vindue ind til disse kvinders liv og er en hyldest til dem, som insisterer på at kæmpe videre og holde fast i lyset, selvom de er vokset op i skyggen af en mørk barndom.

Videodesigner: Tine Louise Kortermand (DK)
Performer: Tine Louise Kortermand 
Konsulent: Sofie Christiansen
Dramatiker: Tine Louise Kortermand 
Komponist: Tine Louise Kortermand 

Se ET LYS I MØRKET og forestillingen LYS FORESTILLINGER, hvis du vil opleve installationer og forestillinger, som foregår i byrummet.