More selected projects

How to be/ loved-perspectives

 

HOW TO BE/LOVED – PERSPECTIVES

Af Antoinette Helbing

Hvor: Corpus / A-salen, Det Kongelige Teater
Hvornår: Fredag d. 19. januar, kl. 19.30 og 21.00
Varighed: 26 min. 
Sprog: Engelsk
Pris: 50-80kr. Køb billet her.

Publikum sidder i en cirkel omkring de to performere, en mand og en kvinde. For bare et øjeblik siden lænede de sig mod hinanden, hvilede, støttede og stolede på hinanden. Nu banker de hinandens kroppe mod hinanden, mens de taler om deres familiesituation. Bevægelse og tekst komplementerer og modsiger sommetider også hinanden, hvilket skaber et gribende og komplekst udtryk. Stykket handler om kompleksiteten af familierelationer og hvor modstridende de kan være. Ønsket om at være tæt – og på den anden side ikke. Ønsket om at de andre familiemedlemmer deltager i vores liv, og så alligevel ikke. Måske er den mest spændende modsigelse, hvor svært det kan være at modtage kærlighed, når det er det, vi ønsker og har mest brug for. Samtidig leger stykket med tilskuerens opfattelse. Når en situation mellem de to kunstnere etableres, ændrer et pludseligt skift publikums perspektiv – så de hele tiden må genoverveje, hvad der var sikkert for et øjeblik siden.

Om Antoinette Helbing
Antoinette Helbing er danser, koreograf og underviser. Hun er oprindeligt fra Tyskland, men er bosat i København. Hendes værker er som oftest humoristiske, men behandler samtidigt tunge emner med grundighed og ærlighed.

Kreditering
Koreografi: Antoinette Helbing 
Performance: Antoinette Helbing & Jan Vesala 
Musik: Christoph Scherbaum

 

Oplev HOW TO BE/LOVED – PERSPECTIVES fordi…

… du er til kropslig og sanselig danseperformance med humor, tyngde og sjæl.

 

Kunstnerens ord:

“Family. It’s fascinating, how much I had underestimated the complexity of emotions, expectations and actions within a family until I started forming my own family. I’m approaching this universal topic with a courageous combination of simple complex movement material and humoristic serious text.”