More selected projects

AKTUEL SCENEKUNST FRA UNGARN I+II

Aktuel scenekunst fra Ungarn I + II
Reading

Hvor: Forsøgsstationen
Hvornår: 19. juni kl. 15.00
Varighed: 120 min.
Sprog: Engelsk
Pris: Gratis, men tilmelding er nødvendig

Få indblik i, hvad der rører sig på scenekunstområdet i Budapest, Ungarn lige nu, og bliv inspireret af en sand skat af moderne teater.  
Oplev en arbejdsdemonstration af iscenesætter Péter Kárpáti fra kompagniet Secret Company. Péter Kárpáti har skabt sin egen metode til at udvikle dramatik på gulvet og er en del af scenekunstens Frie Felt i Ungarn.

Den unge dramatiker Martin Boross har til lejligheden skrevet et brætspil med scenekunstneriske elementer. Martin Boross er kunstnerisk leder af kompagniet STEREO Akt og arbejder ofte med stedsspecifikke værker. Brætspillet iscenesættes af den unge kvindelige instruktør Panni Nedér. De er begge uddannet fra University of Drama and Film, Budapest.

Kl.15.00 -16.00:  Péter Kárpáti – arbejdsdemonstration
Kl. 16.00-17.00:  Martin Boross – deltagerbaseret scenekunst, iscenesat af den unge, kvindelige iscenesætter Panni Nedér. Martin Boross står for idé, dramaturgi og tekst.

Teksterne er oversat til engelsk og uddeles til publikum.

Kurator: Gritt Uldall-Jessen i samarbejde med Forsøgsstationen
Dramatiker: Péter Kárpati, Martin Boross 
Medvirkende: Lene Vasegaard, Hans Henrik Clemensen, Morten Klode, Rikke Eberhardt Knudsen, Amalie Lindegård, Alexander Clement, Matias Hedegård Andersen, Jonas Littauer, Peter Hald
Lydtekniker: Brian Larsen

Se også Aktuel scenekunst fra Ungarn III + IV