More selected projects

The Tectonics vol. III

 

THE TECTONICS VOL. III

Af DANSEatelier

Hvor: Corpus / B-salen, Det Kongelige Teater
Hvornår: Fredag d. 19. januar, kl. 20.15 og kl. 21.45
Varighed: 30 min.
Sprog: Engelsk
Pris: 50-80kr. Køb billet her.

THE TECTONICS VOL. III er en rhizomatisk kortlægning af information gennem lyst og strategier. Den omhandler værtskab, videregivelse og oversættelse af information på tværs af og mellem kroppe, skærme og musik. Ud fra et ønske om at navigere gennem et væld af informationer i vores liv, skaber vi en levende kortlægning, der arbejder med en konstant akkumulering af lag og insisterer på at være i den kompleksitet, dette indebærer. Da vi kontinuerligt udvider og udforsker vores kunstneriske praksis, oplever vi, at lagene i stykket udvikler sig sammen med os; Vi fortsætter med at fortolke og udfolde de oplysninger, der passerer mellem os, skærmene og musikken, idet kortlæggelsen finder sted.

Om DANSEatelier
DANSEatelier er et kollektiv bestående af elleve dansere, koreografer og venner med fysisk base i deres atelier i Valby. De arbejder ud fra et ønske om at skabe kontinuitet og delt ejerskab i arbejdet med dans og koreografiske praksisser.

Kreditering:
Dansere: Sandra Liaklev Andersen, Ingvild Bertelsen, Marlene Bonnesen, Isolde Daun, Meleat Fredrikson, Emilia Gasiorek, Snorre Hansen, Nanna Stigsdatter Mathiassen, Olivia Riviere og Karis Zidore.

 

Oplev THE TECTONICS VOL. III fordi…

… “Det virker nu. Hvad er det der virker?”

 

 

Kunstnerens ord:

“The rise of the internet and technological inventions insists increasingly on artists’
communication and interaction online. Our continuous research into ‘the tectonics’ is a way of
dealing with these new conditions by bringing us together in a physical location, to share and
dance body to body.”