More selected projects

LYST #2

 

LYST #2

Af Teater Bæst

Hvor: Bordellet i Korsgade 12-14
Hvornår: Performance lecture – Onsdag d. 17. januar kl. 22.00, 1:1 forestilling – Torsdag d. 18. januar – Lørdag d. 20. januar kl. 16.30 + kl. 17.30 + kl. 18.30
Varighed: Performance lecture: 90 min., 1:1 forestilling: 35 min.
Sprog: Dansk og engelsk
Pris: 50-80kr. Køb billet til performance lecture her og billet til 1:1 forestilling her.

LYST#2 er en performance der bygger på en dybdegående research af tematikkerne sexarbejde og “den prostituerede” som normativ konstruktion i Danmark og resten af Europa. Performeren Eja Due inddrager sig selv i en gennemgribende undersøgelse af offentlighedens forståelse af, hvem den prostituerede er, og hvilke problematikker der eksisterer i den offentlige debat om “hende”. Eja involverer både sine egne erfaringer og sin research af emnet i dette forsøg på at nuancere debatten. For hvori består forskellene og lighederne egentlig mellem hende selv og en sexarbejder? Hvor stor betydning og konsekvens har det enkelte individs dvs. publikums holdninger for den generelle udskamning eller accept af luderen i vores samfund?

Om Teater Bæst
Teater Bæst afprøver grænserne for teatrets virkemidler og undersøger, hvordan de kan bygge en anden og mere intens overenskomst med publikum end den traditionelle.

Kreditering
Medvirkende: Eja Due
Kunstnerisk og dramaturgisk konsulent: Henrik Vestergaard Friis
Photo Credits: Camilla Calundann

 

Oplev LYST#2 fordi…

… du får en oplysende, underholdende og inspirerende oplevelse, som du sent vil glemme!
 

Kunstnerens ord:

“I challenge you to distinguish a naked prostitute, from any other naked woman”