More selected projects

Ven

 

VEN

Af Seimi Nørregaard

Hvor: Warehouse 9
Hvornår: Onsdag d. 17. januar, kl. 18.00 og 22.00 (dansk). Torsdag d. 18. januar, kl. 17.00 og 22.00 (engelsk).
Varighed: 50 min.
Sprog: Dansk og engelsk
Pris: 50-80kr. Køb billet her.

VEN, vær min ven.
Velkommen ind i erindringernes og relationernes rum. I performanceforestillingen VEN iscenesætter performer Seimi Nørregaard publikum i en undersøgelse af ensomhed – vores sociale vakkelvornhed. Performeren guider og dirigerer med ordene, der antyder og associerer over genkendelige, rørende, alvorlige og humoristisk scenarier. Igen og igen træder vi ind i en social erindrings fiktion, der taler om vores relation til andre mennesker og om de roller, vi ifører os; de billeder og historier, vi bygger os selv med.

Om Seimi Nørregaard
Seimi Nørregaard er uddannet fra Nordisk Teaterskole i 1998. Hun laver performances, hvor hun med sit personlige udtryk, der inkluderer absurditet og humor, forsøger at tale til publikums fantasi og associationer. Seimi skriver tekster, der kredser om genkendelige problemstillinger og situationer, men med en overraskende og legende indgangsvinkel. Desuden er hun medstifter af og medlem af Uafhængige Scenekunstnere.

Kreditering
Idé og performer: Seimi Nørregaard
 

Oplev VEN fordi…

… du vil opleve en varm og rørende forestilling om venskab, ensomhed og kærlighed.

 

 

 

Kunstnerens ord:

“Ensomhed er en grundlæggende forhindring for at vi får stoppet ulighed og uretfærdighed. Det starter
tidligt det med, at vi føler os alene. Vi får ikke nok kærlighed. Vi ser og oplever uretfærdighed. Vi begynder selv at opføre os uretfærdigt. VEN er et forsøg på at skubbe til den fejlagtige opfattelse at vi er alene og svage. DU ER IKKE ALENE.
P.S. Jeg føler mig tit alene og hjælpeløs.”